Szolgáltatások

Motoros redőny

Manapság egyre keresettebbek az elektromos / motoros redőnyök. Nem kell kézzel mozgatni a nagy méretű, nehéz redőnyöket, ami gyermekeknek, és mozgásukban korlátozott számára kifejezetten megterhelő. Motoros redőny esetén csak egy gombnyomás a nehéz redőnyök mozgatása. Az elektromos motorral hajtott redőnyök nem csak kényelmesebbé, hanem biztonságosabbá is teszik életét.

Utazás vagy hosszabb távollét esetén redőnyeit egy programozható időkapcsolóval úgy állíthatja be, mintha otthon lenne, így a redőnyöket naponta többször is különböző időpontban mozgathatja. A feltolásgátlóval ellátott motoros redőnyök megvédik otthonát a betörőkkel szemben. Bármilyen redőny típust, műanyag redőnyt, alumínium redőnyt vagy régi faredőnyt is átalakíthatunk motoros redőnnyé.

Vegye fel velünk a kapcsolatot
Motoros alumínium redőny

A redőny motorok a már meglévő redőnyre is utólag felszerelhető. A motoros redőny egy csőmotorral működik, amely a redőny tengelyébe van építve, így nincsenek látható kábelek.

A motor vezérlése kapcsolóval, programozható időkapcsolóval, ill. távirányítóval is egyaránt megoldható.

Két megoldást közül lehet választani:

  • vezetékes
  • vezeték nélküli, távirányítóval működtethető

Az utóbbi esetén, otthona bármely pontjából, egyetlen gombnyomással, egyszerre több redőnyt is nyithat- zárhat. Nagy segítséget jelenthet a gépjárművel szeretne beállni a garázsba, így szinten egyetlen gombnyomással működtetheti garázsredőnyét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot